Majutusäriga alustamise teekond
10 sammu sinu rahalise vabaduseni

Luxury Cube villa


Unistad isiklikust majutusärist, kuid ei tea, kust alustada? Meie juhend aitab sind samm-sammult läbi kogu protsessi, alates ideaalse maatüki valimisest kuni äritegevuse eduka käivitamiseni. Koostöös pakume sulle mitte ainult rahastamisvõimalusi, vaid ka põhjalikku tuge igas etapis – olgu selleks siis lubade hankimine, ehitusprotsessi juhtimine või turundusstrateegiate väljatöötamine. Ükskõik, kas oled kogenud ettevõtja või alles astud esimesi samme majutusäris, meie juhend on loodud selleks, et muuta sinu unistus reaalsuseks. Avasta, kuidas saad alustada luksusliku majutusäriga juba täna.

1. Maatüki valik ja eelanalüüs

Alustage oma unistuse teekonda, esitades meile maatüki katastrinumbri või nime. Meie eksperdid viivad läbi eelanalüüsi, et määrata kinnistu sobivus villa projekti jaoks, võttes arvesse mitmeid tegureid nagu asukoht, vaated, päikesevalgus ja ligipääs. See samm on kriitilise tähtsusega, et tagada teie villa ideaalne asetus ja harmoonia loodusega.

2. Finantseerimine

Arutame läbi sinu võimalused, et leida parim lahendus villa projekti rahastamiseks. Kui omafinantseering puudub, aitame sul taotleda Holm panga kaudu ärilaenu, mis on välja töötatud just meie vajadusi silmas pidades. Laen on saadaval kinnisvara tagatisel, aastaintressiga 7% pluss euribor, ja selle tagasimaksmine algab peale villa valmimist ja äritegevuse käivitumist. Peale villa valmimist teostame uuele objektile hindamisakti ja taotleme Holm pangalt hüpoteegi ümberseadmist, mis vabastab esialgse kinnisvara hüpoteegi ja laseb villal endal laenu teenindada.

Laenutingimused ja info

3. Lepingud ja load

Sõlmime koos sinuga villa ostu- ja frantsiisilepingud, tagades kindla aluse sinu ettevõtmisele. Samuti aitame vajalike lubade, sealhulgas ehitusteatise- ja kasutuslubade taotlemisega kohalikust omavalitsusest, et tagada kõikide nõuete täitmine. Meie meeskond aitab sul navigeerida läbi bürokraatia, tagades protsessi sujuvuse.

Load ja tingimused

4. Tasumine

1 - etapp (30%): Raami, profiilide, uste, klaaside ja ehitusmaterjalide tellimine.

2 - etapp (20%): Ehitustööde algus tehases. 

3 -  etapp (20%): Sisetöödega alustamine.

4 - etapp (20%): Mööbli ja tehnika tellimine peale sisetööde lõpetamist.

5 - etapp (10%): Hoonete ettevalmistamine transpordiks ja kliendile üleandmiseks.


5. Kommunikatsioonid

Kommunikatsioonide ettevalmistamine on projekti oluline osa, mis tagab hoonete funktsionaalsuse pikaks ajaks. Aitame luua vajadusel vajalikud kommunikatsioonid, sealhulgas vee-, elektri- ja kanalisatsioonisüsteemid. Meie meeskond töötab hoolikalt, et kõik süsteemid oleksid kvaliteetselt paigaldatud ja vastaksid kõigile nõuetele.

6. Vundament

Villade vundamendiks on betoonist T kujulised kannud, mis tagavad kiire paigalduse ja suurepärase stabiilsuse. Teraspostid, millele villa tugineb, tõstavad hooned maapinnast kõrgemale, tekitades sellega imelised vaated. See lähenemine võimaldab paindlikkust asukoha valikul ja vähendab ehitusele kuluvat aega.

Ehitusest ja materjalidest

7. Terrassi ehitus

Meie lähenemine terrassi ehitusele on personaalne – arvestame teie eelistusi ja villa asukohta, et luua harmooniline ja funktsionaalne välieluruum. Kasutame kvaliteetseid, ilmastikukindlaid materjale, mis tagavad terrassi pikaajalise vastupidavuse ja madala hooldusvajaduse. Olgu teie eelistuseks männipuu või saarepuu, meie meeskond realiseerib teie unistuste terrassi, pöörates tähelepanu detailidele ja kvaliteedile.

8. Eelbroneerimine ja turundus

Juba enne villa valmimist alustame eelbroneeringute vastuvõtmist ja aktiivset turundustegevust. Kasutame selleks mitmekülgseid turunduskanaleid, et tõsta teadlikkust villast ja meelitada ligi potentsiaalseid kliente. Meie turundusstrateegia on suunatud villa unikaalsuse esiletoomisele, rõhutades selle eripärasid, asukohta ja pakutavaid elamusi. Meie eesmärk on luua tugev bränditeadlikkus ja genereerida broneeringuid juba enne ametlikku avamist.

9. Paigaldus ja lõppviimistlus

Tegeleme hoonete paigaldamisega eelnevalt ettevalmistatud vundamentidele ja terrassile, tagades konstruktsioonide täpsuse ja stabiilsuse. Seejärel viime läbi viimistlustööd, mis muudavad villa tõeliselt koduseks ja kutsuvaks. Tähelepanu detailidele ja kvaliteetsele viimistlusele tagab, et iga nurk ja ruum on hoolikalt läbi mõeldud, pakkudes maksimaalset mugavust ja stiili.

Paigaldatud Luxury Cube minivillad 

10. Avamine ja majutusäriga alustamine

Peale viimistlustööde lõpetamist ja kõikide süsteemide testmist avame villa ametlikult klientidele. Tuginedes meie kogemustele ja varasematele saavutustele, nagu näiteks meie Hiiumaa minivilla edulugu, oleme kindlad sinu projekti edus. Meie aktiivne turundus- ja broneerimissüsteem tagab, et täituvusnumbrid kasvavad jõudsalt, pakkudes sulle stabiilset tulu ja klientidele unustamatuid elamusi. Me jätkame sinu toetamist ka pärast avamist, pakkudes nõu ja juhiseid kõiges majutusäriga seonduvas

Luxury Resort majutusäri

Tutvu meie pakutavate toodetega: Small houses tootevalik

- Infrapunamatt -
Sinu tervis ja ilu!